Professionel sangundervisning

Taletræning og stemme

I enhver kommunikation betyder det talte ord kun 5% af opfattelsen af det sagte. Uanset om du er sanger, sælger, underviser el. chef er det, der sætter det første og største aftryk på andre, din stemme. Via stemmen afkoder den, der hører dig tale/synge/formidle/sælge, en masse personlige ting, som kan virke uhensigtsmæssige på det budskab, du vil ud med.

Du kan have oplevet, at din stemme arbejder MOD dig i dit arbejdsliv, eller at den svigter, forsvinder og blir hæs.

En stemmeanalyse med efterfølgende stemmetræning giver dig de værktøjer, du har brug for til hurtigt og konkret at få genetableret en nuanceret og kropsligt forankret stemme, der kan tilpasses den kommunikative situation, du står i. Du får i arbejdet også en velfungerende og sund stemme.

Jeg tilbyder både workshops (flere) og individuel træning samt supervision i den konkrete situation, stemmen bruges (jeg kan overvære et af dine foredrag/møder/undervisningstimer, og derefter arbejder vi ud fra, hvad jeg har hørt og set).

Det, du som "talende" vil opnå efter stemmetræning er:

NB. Ovenstående kan ikke stå i stedet for hjælp hos en talepædagog, hvis du har en decideret syg stemme, men kan i disse tilfælde supplere dit arbejde hos talepædagogen og dermed styrke en hurtig bedring.