Professionel sangundervisning

Om mig

Jeg har altid haft sang som min store passion og drømt om at leve af at synge, siden jeg var helt lille (Lyt ALK 7 år). Sidenhen blev det at undervise i sang min store lidenskab. Jeg elsker det nærvær, der er i situationen, og synes, det at guide sangere derhen, hvor de gerne vil, er et privilegium.

Jeg er cand.mag. i musikvidenskab fra Århus Universitet og har sidefag i Film og Tv-kundskab. Derudover har jeg som én af de første i DK taget en 3-årig sanger/sangunderviser uddannelse hos stemmeforsker og sangpædagog Cathrine Sadolin

Jeg har arbejdet som sanglærer siden 1993.
Både privat, på Den Rytmiske Aftenskole (Århus), Middelfart Musikskole, Testrup Højskole, Vejle Idrætshøjskole, og siden 2004 har jeg været fastansat på Det Danske Musical Akademi i Fredericia som sanglærer

Derudover har jeg arbejdet freelance på spillesteder, teatre (TV2-teaterkoncert) og som banddoktor/sangcoach for div. bands og solister.

Jeg laver workshops af enhver art med rigtig mange kor landet over og har arbejdet meget med børnekor. I 2004 skrev jeg jubilæumsværket til Danske børne- og ungdomskor´s 30 års jubilæum.

Som sanger har jeg sunget i forskellige bands. Senest i Dolly Parton kopibandet "Heartbreak Ekspress" (Lyt) og a capella gruppen "Group 7".(Lyt)

Derudover synger jeg gerne til en lejlighed, hvor netop en sang bidrager med noget specielt (bryllup, fødselsdag, begravelse) - solo med pianist.(Lyt).