Professionel sangundervisning

Andre siger:

Johannes Nymark Andersen (musicalperformer)

At træde ind i Anne Louises sangrum har altid været en utrolig tryg og meget behagelig oplevelse. Man er ikke et sekund i tvivl om, at Anne Louise har fuldstændig styr på, hvad hun siger - og at det virker. Udover det faglige er det fantastisk at blive undervist af så varmt et menneske, som hele vejen igennem bare ønsker én det allerbedste og støtter op om alt, man foretager sig.

Cathrine Sadolin (stemmeforsker og sanglærer)

Anne Louise er i besiddelse af et stort talent i form af et ualmindeligt godt stemmemateriale og en dertil særdeles god musikalsk begavelse. Hendes stilfornemmelse for de genrer, hun vælger, er yderst veludviklet, hvilket hendes mangeårige karriere også vidner om. Hun er i stand til at arbejde koncentreret og hårdt, idet hun besidder en hurtig opfattelsesevne og en god kropsbevidsthed samt den værdifulde evne ikke at give op.

Sofie Bønnelykke, 11 år

Anne Louise er en rigtig god sanglærer.
Da jeg var med i TALENT 2010, var Anne Louise en meget stor hjælp. Hvis ikke hun havde hjulpet mig, var jeg nok ikke nået så langt som jeg gjorde.
Hun er rigtig god til at hjælpe med teknikken, som f.eks. noget med luft og opvarmning.
Hun er også bare SÅÅ rar, det er helt vildt. Hun er et af de sødeste mennesker jeg nogensinde har mødt.

Christine Astrid (musicalperformer)

Anne Louise er en fantastisk sanglærer, der presser dig ud, hvor du troede, det slet ikke var muligt. Hun forstår vigtigheden af ens egen lyd og arbejder med det personlige udtryk.
Efter begyndende stemmeknuder og 5 måneders genoptræning var jeg ved at give op. Men Anne Louise fik mig tilbage på sporet. Hun ser ind i dig og forstår, hvad du har brug for. Hun mestrer teknikkerne til topkarakter. I dag har jeg en sund, rask og alsidig stemme takket være Anne Louise.

Anne-Sofie Bækgaard (sangpædagog)

I forbindelse med min uddannelse til sangpædagog på Ålborg Universitet havde jeg i september og oktober 2006 fornøjelsen af at følge Anne Louise og observere hendes undervisning, dels på Fredericia Musical Akademi, dels på Vejle Idrætshøjskole. Selv om rammerne, elevernes niveau, ambitioner og engagement var forskellige på de to institutioner, var Anne Louises tilgang overvejende den samme. Hun var meget struktureret, konkret og enkel i sin undervisning. Anne Louise udstrålede masser af overskud og overbevisning og fik med sit smittende humør eleverne til at bruge deres stemmer efter hensigten. Eleverne fik mange gode, enkle redskaber til at håndtere deres stemmemæssige muligheder og udfordringer samt konkrete øvelser og opgaver at øve sig på.
Jeg synes, Anne Louise var utrolig god til at finde ind til elevens specifikke stemmemæssige problemområde og til at arbejde målrettet med det. Der var en klar og tydelig strategi lagt for de elever, der havde individuel undervisning, både i den enkelte lektion, men også for det overordnede forløb - også så eleven fik en fornemmelse for progression.
Forløbet hos Anne Louise var utroligt givende, og jeg sugede til mig af tekniske, pædagogiske og materialemæssige guldkorn - dem var der mange af.